Fælles løbeforum – meld dig ind og tag vennerne med!


Vi har oprettet et løbeforum til Socialmaraton på Arena365.com, og vi inviterer alle vores maratonløbere og trofaste støtter til at være med. Her vil vi forlænge vores aktive fællesskab på nettet – så inviter gerne dine venner, familie og kollegaer med til at løbe Socialmaraton og vær sammen om at støtte et godt formål.
 
Arena365.com er en af vores samarbejdspartnere og et social netværk for sport og aktiv livsstil, hvor du finder masser af gode online redskaber til at optimere din træning. Du kan f.eks. opmåle din løberute, sætte personlige mål, planlægge din træning og registrere hver gang du har motioneret med tid, distance, puls og dermed følge din udvikling i form af statistik.

Vi varmer op til Socialmaraton her – kom og vær med!

Lukket for kommentarer.