Torsdags 10′eren

“Torsdags 10′eren”  er et tilbud til dem, der gerne vil løbe 10 km. Vi løber 10 km på fast rute om torsdagen. 10 km bliver nået på hjemturen ved Allen på Amagerstrandvej (se 10 km mærke på rutekort), herfra kan så ”jogges” af de sidste 300-400 meter til klubhuset. Tiden er ca. 7 min pr. km. inklusiv pauser og opsamling af de bagerste på holdet, så vi alle kommer samlet hjem på omkring 1 time og 10 minutter. Ruten har lange lige stræk og er stort set fri for trafik :-)

Jeg har været ude på ruten og checke vejbelysningen, så vi kan løbe ruten sikkert her til vinter – alt er ok, men det kan være at loopet i Travbaneparken skal droppes ved dårlige vejr forhold. Vi ses (de torsdage, hvor jeg ikke kan løbe med, kan ovenstående løberute følges, så alle kan deltage)

Glade løbehilsner: Jørgen Christiansen

Rute:
Start : Klubhuset ————-→
Amagerstrandvej , til højre af Søvænget, til venstre af Bøjlevej til Saltværksvej over til stien til Skovmarken, til højre af Alleen, til venstre ved skilt til Kastrupgård samlingen, til Krostræde , til højre af Ved Diget, til venstre af Kastrupvej, til højre af Gammel Kirkevej, til venstre ved Brandstationen og under Amagerlandevej, videre ad stien langs motorvejen (Gl. Kirkevej), til højre af Blykobbevej, til venstre af Tårnbyvej, til venstre ved vandtårnet ind i Tårnby Bypark på stien langs kanalen, over motorvejen til Gemmas alle, gennem parken til Astridsvej, ind i Travbaneparken, til venstre af sti på nordside af Amagerhallen, til venstre af den bagerste sti mod Astridsvej, til højre af Astridsvej, til venstre af Nordstjerne alle, til højre af Castor alle, til venstre af Amagerlandevej , til højre af Gammel Kirkevej, følg stien langs motorvejen, Nyhøj alle, Harald Jastraus alle, til venstre af Theodor Phillipsens alle, til højre af Crilles Tønnesens alle, til venstre af Amagerstrandvej til Klubhuset (10,5 km) 10 km når man ved Alleen.

Klik på billedet for at få vist større format.

TorsdagsTieren