Om

Vi er en klub for alle motionister – unge som gamle. Hos os er det sociale samvær i højsædet. Det gælder ikke nødvendigvis om at komme først i mål, men om at være med.

For os er det vigtigt at få så mange mennesker som muligt til at dyrke en eller flere af de motionsgrene, vi har. Pt. kan vores medlemmer løbe, gå stavgang, gå til gymnastik og aerobic, svømme, gå til vandgymnastik og spinning. Kommer der nye og sjove sportsgrene til, skal de selvfølgelig prøves – forudsat, at vi har plads!

Klubben blev startet som en paraplyorganisation under Hjerteforeningen i 1974. Siden 2000 har vi stået på egne ben under navnet Motionsklubben Amager. Og vi har fordoblet medlemstallet siden 1974, så vi i dag er en af Danmarks store motionsklubber med ca. 400 medlemmer.

Vi arrangerer egne motionsløb: Vestamagerløbet, som løbes for 42. gang i 2018, Motionsbingo i Kongelunden, der er et 37 år gammelt løb samt Lufthavnen Rundt, der løbes for 16. gang i 2018.

Klubben er også på Facebook. I gruppen Motionsgruppen Amager forsøger vi at holde jer opdateret med nyt om stort og småt fra klubben. Søg på Motionsklubben Amager for at finde os.

Det er en fornøjelse at opleve en så levende og stærk motionsklub. Jeg er sikker på, at klubben bliver mindst 100 år , og at den er lige så populær som nu!

Grethe Kristensen, formand

Grethe Kristensen, formand